Ramdala-Kiza

Direktlänk till inlägg 27 november 2011

Rumpidarran är nära...

Av ramdala-kiza - 27 november 2011 12:19

The day before the D-day. Letat febrilt efter mina papper från op, om fasta o dylikt. Så min adventsmorgon har bestått av evigt sökande efter sanningen.

Antagligen har Berit tagit dom o de har virvlat iväg i stormen. Tur man har nätet o kan få fram info där.


Det första jag tänkte på när jag slog upp de blå var att  morgon är det dags.

Men det ska bli underbart att bli frisk o slippa dessa besvär, kan inte tänka mig hur underbart det ska bli o så skönt. Men jag får räkna med hemska smärtor efter op, det har de förberett mig på. Ska ta med mig mina egna medicamenter, för de jäkla alvedonen man bara får där kan de stoppa upp någonstans, ja inte i mig men på nån annan.


Idag har vi bara en lugn dag, Katla är rädd för blåsten, hon var ute en sväng med husse och såg Rådjur minst femhundrameter bort vid kyrkan.. hon såg dem men inte husse. Fantastiska dessa hundar är, men denna gång var hon kopplad... så hon var i tryggt förvar  o satte inte av som hon gjorde för ett par månader sedan, då Kent fick hämta henne långt nere vid vindkraftverken.


Är så skönt att ha Kent här att han var så underbar o tog ledigt från arbetet i morgon, kör både mig o Lnn, följer mig till operation. 

När jag blir utskriven hämtar han mig o vi far ner till Mjällby där jag stannar resten av veckan,fram till helgen då jag hoppas min svärdotter o son o lilla barnbarn kommer o hälsar på. Saknar honom så farmors lille gullgosse. Skönt o de kommer oxå om jag behöver nån hjälp,Joel är så duktig på allt fix .


Nu blinkar lamporna här... så mycket o det ska bli värre.  Nu skulle man haft en kamin här hemma, saknar den jag hade på Trummenäs.


Jag sitter fortfarande i morgonrock o ska snart gå in o duscha första omgången o Decutan eller vad det heter..får äta lite fram till 8 i kväll sedan är det stopp, lång fasta men det är det väl för att det är en rätt omfattande op, men de tror jag kan redan gå hem dagen efter, bara lite parametrar jag ska uppfylla innan de släpper mig. Hoppas jag får den narkosläkaren jag brukade träffa när jag hjälpte till på op under ECT med våra patienter, en lugn o stabil äldre herre, de litar jag mest på faktiskt.


Nu lite kaffe med mjölk o lite mys framför TV en liiiiiten stund...



Trevlig o rofylld första advent alla läsare önskar jag er.


 



//Annmarie




 
 
Joan

Joan

27 november 2011 13:41

Tänker på dig och din kommande op. skönt att du har Kent som hjälper dig, och att du blir där hos honom efteråt.. kramar i massor till dig..

http://meavita-mittliv.bloggplatsen.se

ramdala-kiza

27 november 2011 14:23

Tack Joan.. ja det blir skönt att han kör mig i morgon o framförallt är är i natt om man blir orolig o inte kan sova. Så stormar det ju här med. Vi hörs//Kram

 
Ingen bild

Inga-Britt

27 november 2011 15:55

Hoppas det går bra i morgon. Hur länge får du stanna på lasarettet?
Bra att Kent kunde följa med dig. Kramar från oss

ramdala-kiza

27 november 2011 16:55

Tack Inga Britt. Som jag skrev så får jag nog lämna nästföljande dag. De skickar ju hem så fort nu. Men vi får se...//Kram

 
aurora

aurora

27 november 2011 20:17

Lycka till!

http://aurorasliv.blogspot.com

ramdala-kiza

27 november 2011 22:09

Tack snälla du.. Kramelikram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ramdala-kiza - 23 mars 2012 18:05

Jag avlsutar nu min blogg. Jag kommer att ha den vilande  bara av den orsaken att jag har så många bilder här som jag vill ha kvar ,många minnen. Men jag kommer från och med nu att aldrig mer skriva ett inlägg.  Tävlingen som pågår har jag fått...

Av ramdala-kiza - 22 mars 2012 20:07

Bara du vet vad just dessa bilder säger till dig... Bilder talar till oss på olika vis, den unika känslan ligger i dig som den unika betraktare som du är.     Skriv gärna en kommentar och tala om vad du får för känslor, och vad de gör med dig...

Av ramdala-kiza - 22 mars 2012 15:04


De senaste veckorna har jag inte känt igen mig själv.  Är ingen storätare men nu den senaste tiden kan jag jag känna hunger på de allra märkligaste tider och ställen, under möten, efter möten, när jag springer i korridoerer och kulvetar. I går tr...

Av ramdala-kiza - 21 mars 2012 20:47


med besökandet....       

Av ramdala-kiza - 21 mars 2012 19:24


tror jag.. Lyssnade på ett program på P1 som heter Tendens.. en underbar kvinna som heter Agnesdotter i efternamn och är journalist i botten skolade om sig till rörmokare efter att ha gått in i den berömda väggen, berättade sin fantastiska resa. Nä...

Presentation


Kära läsare. Välkommen till min blogg. Jag hette förut AM;s Radioprat då jag bloggade för Metrobloggen. Frilansar ej på SR längre, men du kanske vill hälsa på mig ändå. O DU... du behöver ej ta av dig skorna när du kliver in.



räknare

Sök i bloggen

Undersökning på skoj.

Vilka sökväg tog du för att hitta hit?
 Jag kan adressen.
 Genom Facebook.
 Google
 Genom annan blogg.
 Av en ren slump.
 Genom bloggplatsen.se
 Annan sökväg ex bloggportalen, Radio Blekinge,bloglovin
 Jag prenumererar på din blogg.

Väder just NU

klart.se

Read my blogg.

Alvas Hus

Länkar

Besöksräknare

Besöksstatistik

Senaste inläggen

I mitt fotspår.

Arkiv

Bloggfy


Ovido - Quiz & Flashcards